Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

madelon peso

Bezig zijn met interieur en inrichting is mijn grote passie. 

Ik heb een persoonlijke visie ontwikkeld door de jaren heen, als het gaat om interieuradvies & styling, ontwerp en planning op maat. De beslissingen die ik neem, uiteraard in overleg met de klant, zijn daarop gebaseerd. Details zijn daarin voor mij heel belangrijk. Een klein detail kan bepalend zijn voor het geheel!

Ik breng jouw jouw wensen in kaart, combineer die naar wens met de laatste interieurtrends en stylingtips. Aan de hand daarvan breng ik advies uit. Dit kan in kaart gebracht worden door middel van een mood board, een  interieur schets of plattegrond om een  goed inzicht te krijgen wat het resultaat kan zijn. Ook kan ik adviseren bij de keuze en inkoop van meubels.  

Maak een afpraak

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren